Test

Alt. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec finibus egestas ornare. Nulla eget pretium nulla. Aliquam nisl est, molestie eu pharetra ac, rhoncus vitae enim. Aliquam erat volutpat. Donec convallis, orci vel porttitor lacinia, sapien orci gravida nibh, non feugiat lacus diam et lectus.

Test

performance A

L’Alberto (Noshibari), artista de shibari, i l’Alexandra, actriu de teatre físic, som els integrants d’aquest projecte que es troba dins el col·lectiu NoShibariArt, organització col·lectiva d’experimentació i docència sobre shibari contemporani. 

  • Groups & Fondos

  • Rodin

  • Base

Amb les nostres  matèries i eines aliades, com les cordes, l’experimentació sobre el moviment i el cos, la veu, la música,  i la reflexió filosòfica i psicològica a partir de la observació del que succeix al laboratori que són les nostres sessions de shibari, on despleguem i analitzem els retaules cartogràfics de passions, emocions i textures humanes que allí sorgeixen, creem escenes performades que destil·larem en la peça escènica que estem gestant. 

Volem indagar en les essències de l’art del shibari (art performàtic a partir de la immovilització amb cordes d’origen japonès, que algú va mirar de definir un cop i ben acertadament com una una mescla de dansa, vol, sensualitat i arts marcials) desenvolupant maneres, imatgeries i emocions pròpies, independents i alhora respectuoses amb els seus orígens. 

Ens proposem, en una immersió profunda allunyada del temps/espai quotidià/productiu,  desenvolupar una dinàmica creativa basada en la concentració reflexiva, en la repetició ininterrumpuda fins el trànsit (“trance” en castellà, cas que el terme soni ambigu com pot passar), en la discussió íntima i precisa de cada detall.  Per aquest motiu estem contínuament a la recerca de col·laborar amb iniciatives que porporcionin les condicions òptimes i afavoreixin aquest tipus d’investigacions.

A la nostra residència indagarem el shibari sense cordes, l’exploració d’alternatives a les suspensions manieristes, el vestuari des de la noció del plec i allò meditarrani o la veu essent intervinguda per la nostra manera de densenvolupar el shibari, noshibari. 

Per a poder donar una bona embranzida al nostre projecte que ja hem començat a treballar de forma continuada un cop a la setmana però interrompuda principalment per la nostres jornades laborals i la distància geogràfica que ens separa,  ens interessa reunir-nos per fer una estada tan llarga com ara ens és possible. 

Veiem que el vostre espai i el que oferiu pot ser idoni per aquest retir. Pel que hem vist a la vostra web, el preu íntegre d’una setmana a pensió completa sobrepassa el pressupost del que podem disposar, i sabem que potser és molt tard per demanar una residència a La Plana, però igualment us ho preguntem i ens agradaria molt saber quines possibilitats hi hauria d’hostatjar-nos amb vosaltres oferint un intercanvi, que podrien ser conferències, taller de shibari, experiències grupals, sessions multimèdia o la representació d’un work in progress de la nostra peça o aquesta un cop acabada. 

Scroll al inicio